Thursday, July 29, 2010

saya sangat minta ini !

assalamualaikum 

sekarang ni , aku na BEBERAPA barang yang nak bawak balik kat matriks nnt . 
tapi , aku taktau la BEBERAPA barang ni , bole dapat ke tak . tapi tapi tapi , SAYA SANGAT MAHU !


 studded flat

aku nak ni ! aku nak ni ! nape ea tetibe bole tergila gila bila tengok mendealah ni . tah hape tah . tapi rase cam nak jugak . tak tau la kalau menatang ni da outdated kan , tapi aku dulik ape . aku rase menatang ni sangat sangat COOL ! and , and , semalam jumpe kat Vincci , tapi ma tak kasi beli )':
rase nak berdialog dengan kasut tu camni : " hey , raya ni tunggu aa . ko dok situ diam diam . jangan gerak memane !" . kat matriks , aku ade 2 je flats nak gi kelas . yang satu tu da tak pakai da . yela , macam layak pegi jamban je kot .pastu ade lobang-lobang *memang ade , bukan koyak * . aku rase flat tu NOT-SO-COOL tapi kawan aku cakap sangat lawa . aku pon macam 'huh ?' . ke aku yang tak reti bersyukur ?


dan lagi lagi aku nak handbag baru ! . pehal tah aku ni . pas ddk matriks , demand semacam . bole bankrup mama camni . 




ha , lebih kurang gini la handbag tersebut . aku da maleh nak google gambo handbag . kua beratus . yang tah hapehape pon kua gak . tapi , bag yang aku nak tu , tali die panjang , tapi mmg tade kene mengena ngan gamba atas la yang penting . ni letak nak cukup syarat je . hee (;

NAK NAK NAK ! ouh yea , hari tu kan birthday aku kan , sape yang tak kasi hadiah lagi ? heheheheh

2 comments:

faiq said...

tbe2 aku rse bertuah gyle.
nseb bek aku lelaki, tkya kusut pkir barang2 tuh. haha.

Norashikin Abdullah said...

beg dan kasut tuh amat cntik

 

Blog Template by YummyLolly.com
Sponsored by Free Web Space